Wie is NOVA HUIS? - NOVA HUIS

NOVA-HUIS LOGO
Ga naar de inhoud
NOVA-HUIS.NL is een webportaal voor moderne architectuur.

Op het webportaal NOVA-HUIS.nl vindt u een keur aan mooie moderne woningontwerpen. Deze ontwerpen zijn gemaakt door diverse Architecten. Alle werken ze onder de vlag van NOVA-HUIS en samen hebben ze 1 missie: mooie woningen ontwerpen en betaalbaar bouwen. Indien u over een kavel beschikt of er één op het oog hebt kunt u geheel kosteloos gebruik maken van de diensten van de NOVA-HUIS Architecten. Ze helpen u met het in kaart brengen van uw wensen en zetten voor en met u een  mooi schetsontwerp op. Meer hierover leest u op de ontwerpenpagina.

Als u daarna besluit om door te gaan met de Architect wordt er vooraf een duidelijke en scherp geprijsde offerte voorgelegd. Er wordt begonnen met het maken van een schetsontwerp voor de welstand welke wordt gevolg door een defintief ontwerp en uiteindelijk worden alle zaken voor de bouwvergunning geregeld. U kunt steeds per onderdeel een vervolg-contract nemen, dus alles blijft overzichtelijk.

Samen met de Architect wordt de aannemer, waarmee het bouwcontract wordt gesloten, geselecteerd. Bij NOVA-HUIS zijn vele regionale aannemers aangesloten die beide bouwsystemen beheersen, maar die vooral ook het beter bouwen als uitgangspunt hebben. Allen weten ze hoe een energiearme woning of een passiefhuis tot stand komt. Met de NOVA-HUIS aannemers zijn vooraf strakke prijsafspraken gemaakt, óók voor eventueel meerwerk.

Alle NOVA-HUIS deelnemers stellen de klant centraal, ze helpen u uw plannen te realiseren. Maak nu een afspaak!

 
NOVA-HUIS.nl is een landelijk opererende organisatie.   
Hoofdkantoor Eiffelstraat 1-217 8013 RT Zwolle.  Terug naar de inhoud