2 onder 1 kap woningen - NOVA HUIS

NOVA-HUIS LOGO
Ga naar de inhoud
standaard NOVA HUIS woningen Energielabel a+++
Standaard hoge kwaliteit bouw levert standaard een hoger Energielabel.  
De NOVA-HUIS  woningen worden standaard BETER gebouwd. dit betekend dat er veel isolaties worden ingebracht en er luchtdicht wordt gebouwd. Tesamen met een efficient verwarmingssysteem en een pakket PV panelen (zonnepanelen) verkrijgen de NOVA-HUIS woningen staandaard Energielabel A+++. en dat merkt u aan de energiekosten, nu en in de toekomst.
Meer lenen voor een energiezuinige woning, Energielabel krijgt invloed maximale hypotheek.
Koop je een woning met een laag energieverbruik, dan mag je vanaf 2024 meer lenen. Afhankelijk van het energielabel mag een bepaald bedrag buiten beschouwing worden gelaten, en kun je dus optellen bij je maximale hypotheek.    
A+++ € 20.000,- tot € 30.000,-
A++++ zonder energieprestatiegarantie € 40.000,-
A++++ met energieprestatiegarantie voor minimaal 10 jaar € 50.000,-
  Het bouwen van een woning met A++++ label is eenvoudiger te realiseren  bij een andere manier van bouwen zoals het bij Staalframebouw het geval is. Er is dan al standaard aanmerkelijk meer isolatie dan bij een massieve woning. De isolatielagen kunnen  door de open bouwconstructie eenvoudig kan worden uitgebreid. Bij een woning van 400 m3 kost een upgrade van een A+++ naar een A++++ ca. € 7.500,00. Uiteraard heeft de upgrade ook voordelen en leidt tot nog minder energieverbruik waardoor deze investering zichzelf op termijn terugverdient.


2 onder 1 kap en geschakelde woningen. Alles op maat ontworpen en gebouwd.
Terug naar de inhoud